Radio Ciresarii – Vă provocăm să “alimentaţi un vis”!

Generator- de ce?

Avem nevoie de un generator cu funcţie de pornire automată pentru că:

În zona în care ne aflăm căderile de tensiune sunt la ele acasă (multe experienţe neplăcute)

Pentru a putea proteja echipamentul deja achiziţionat (o durată mai lungă de viaţă)

Pentru a ne asigura că nu vom mai avea niciodată din această cauză o întrerupere a emisiei sau o întrerupere a orelor de muncă (editări… s.a.m.d)

Nu ne permitem ca o emisiune LIVE sa fie întreruptă de o cădere de tensiune.

Generatorul trebuie să fie cu pornire automată pentru că radioul este supravegheat 15-16 de ore pe zi. În cazul în care emisia se întrerupe iar noi suntem plecaţi din oras… în situaţia de faţă, e foarte complicat de rezolvat.

Pentru că la Arad sunt serverele ciresarii, mai exact aici se află inima online a ciresarilor.. vreţi să se oprească?

Aplicaţii pentru telefon- de ce?

Motivul pentru care avem nevoie de aceste aplicaţii pleacă de la simplul fapt că suntem încă un radio care activăm doar ONLINE. În aceste condiţii, e nevoie să îmbunătăţim toate modalităţile prin care putem fi ascultaţi.

Mulţi dintre voi folosiţi deja un smartphone şi ştim că ar fi mai uşor, mai rapid, mai eficient să puteţi avea tot ceea ce ţine de cireşarii într-o aplicaţie pe telefonul vostru, aplicaţie pe care să o puteţi deschide în câteva secunde (ciresarii webpages… ciresarii tv sâşi radiociresarii) într-o singură aplicaţieIiphone/Blackberry poate chiar Nokia)

În plus, deja mulţi dintre voi ne-ati întrebat în ultima perioadă “când faceţi aplicaţii pentru telefon?” Deci, urmează…

Echipament tehnic

Emitem de aproximativ doi ani şi jumătate folosind echipamentul din dotare…

Simţiţi şi ştiţi că am pus accentul pe calitate. Echipamentul actual de care beneficiem este uzat… şi toate lucrurile au un sfârşit la un moment dat… şi nici voi, nici noi nu ne dorim să fim surprinşi în plină emisie de o întrerupere cauzată de un calculator extenuat, de un hard disk care s-a săturat de viaţă, de un compresor care a adunat  multi bytes şi de un cablu care va ceda. Pe lângă acestea ne dor urechile de la căştile “profesionale” s.a.m.d.

Avem nevoie de 15 Ron x 716 persoane = 10740 (2500 de euro)

15 ron sau 3.5 euro sau 4.5 dolari/ persoană

Dacă vrei să alimentezi visul nostru, ne poţi suna la numărul de telefon 0040752953578 pentru detalii. (tarif normal, între orele 8- 16)

Conturile noastre le găsiţi aici.

ciresarii.ro

radiociresarii.ro